/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Vladimir Cebotari: „Astăzi deputații sunt interceptați fără autorizații judecătorești”

missing
18 septembrie 2019, ora 06:30

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Cebotari susține că, în prezent, este interceptat de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS). Alesul poporului afirmă că și alți deputați din Legislativ ar fi interceptați.

„Astăzi deputații sunt ascultați fără careva autorizații judecătorești și știți foarte bine două servicii care fac acest lucru. Eu văd cum sunt urmărit, cum vin mașinile, care nu neapărat sunt ale MAI. La indicațiile SIS și uneori la indicația ministrului de Interne, Andrei Năstase. Acest lucru se produce astăzi”, a declarat parlamentarul în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

În replică deputatul socialist Vasile Bolea a spus că: „Vladimir Cebotari are tot instrumentarul pentru a adresa o interpelare instituțiilor vizate și a primi un răspuns”.  

Contactate de TV8, purtătoarea de cuvânt a SIS, Daniela Mânzat, a spus: „noi nu comentăm declarațiile politicienilor și nu formulăm nici o apreciere”, iar ofițera de presă a MAI, Liliana Pușcașu, a declarat: „MAI infirmă toate acuzațiile care se aduc instituției”.  

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram