/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fracțiunea PDM a părăsit ședința Parlamentului. Filip: „Să nu creadă cineva că fugim din țară”

19 septembrie 2019, ora 14:20

„Noi am părăsit ședința Parlamentului în semn de protest, dar vom fi în birourile fracțiunii. Să nu creadă cineva că fugim din țară”, a declarat Pavel Filip în cadrul unui briefing organizat în holul Parlamentului.

Democrații insistă că tot ce se întâmplă astăzi este o răfuială politică înainte de campania electorală.

„Au hotărât să le dea oamenilor spectacol. Credeți că cineva își face astăzi iluzii că așa arată justiția? Credeți că dacă împărțiți între voi Procuratura, CNA-ul și meșteriți rapid câteva dosare pentru deputații din opoziție oamenii vor uita dezamăgirea și faptul că în trei luni nu ați făcut nimic pentru ei?” s-a adresat Filip guvernanților.

Întrebat la ce se așteaptă, dacă astăzi îi va fi ridicată imunitatea, Vladimir Cebotari a declarat: „Urmează să-i înfruntăm, să lucrăm în cadrul legal, să ne batem cu ei în modul cel mai direct în cadrul legal, inclusiv și pentru Primărie, până când o să-l scoatem pe Năstase din țară, dar cu legea după dânsul. O să fugă și nu o să-l poată prinde nici legea, pentru că el este un fricos. Ei vor să închidem gura în campanie și să nu spunem despre mizeriile care le-au făcut., dar noi rămânem puternici”.

Democrații au anunțat că vor fi în birouri până se va termina ședința Parlamentului.  „Să nu creadă cineva că fugim din țară”, a comentat Pavel Filip.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram