/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ultima oră! Procurorul general cere ridicarea imunității deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan

missing
19 septembrie 2019, ora 10:28

Procurorul general interimar Dumitru Robu cere ridicarea imunității altor doi deputați: Vladimir Cebotari, din fracțiunea Partidului Democrat (PDM) și Petru Jardan, din fracțiunea Partidului ȘOR (PP ȘOR). Anunțul a fost făcut de președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi. Urmează ca membrii Comisiei juridice numiri și imunități să se întrunească într-o ședință de urgență pentru a examina cererea procurorului.

Deputații din fracțiunea PDM au cerut să fie și ei prezenți la ședința Comisiei juridice numiri și imunități.

Vladimir Cebotari a fost azi-dimineață să depună actele pentru înregistrare în cursa electorală la alegerile locale din Chișinău.

La rândul său, Petru Jardan este al treilea deputat pentru care se cere ridicarea imunității. Zilele trecute, tot la cererea lui Dumitru Robu, deputații au votat pentru ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostlova.

Ieri, instanța a decis că Marina Tauber va sta în arest la domiciliu 30 de zile, iar azi urmează să fie decisă măsura preventivă de arest în privința Reghinei Apostlova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram