/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Candidatul PDM la șefia capitalei, Vladimir Cebotari, s-a înscris în cursa electorală

missing
19 septembrie 2019, ora 10:13

Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat (PDM) la funcția de primar de Chișinău, a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală. 

„O să stabilim niște reguli clare cum trebuie administrat orașul. Campania electorală va fi una aprinsă, una în care se va încerca să se lupte fără reguli. O să încercăm să depolitizăm această campanie. Eu cred că cetățenii nu trebuie să aleagă politicul, ci oamenii care pot face fapte”, a declarat Vladimir Cebotari.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat șase candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco, Victor Chironda și Valeriu Munteanu.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram