/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Ce poziții vor ocupa în buletinul de vot cei 12 candidații la Primăria Chișinău, care au solicitat înregistrarea azi

19 septembrie 2019, ora 18:26

Astăzi, în ultima zi în care Consiliul Electoral din Chișinău a primit cererile de înregistrare a candidaților care vor să devină primari de Chișinău, 12 potențiali candidați și-au depus dosarele.

Înregistrarea s-a încheiat acum aproximativ o oră, iar pentru a stabili ordinea în care potențialii concurenți vor apărea în buletinul de vot, a fost organizată tragerea la sorț. Astfel, iată ordinea în care vor apărea candidații de azi în buletine, dacă vor fi înregistrați:

Vitalie Marinuța  – 10;

Ruslan Codreanu – 11;

Andrei Năstase – 12;

Lilia Ranogaeț – 13;

Alexandru Fetescu – 14;

Dorin Chirtoacă – 15;

Dumitru Diacov – 16;

Vladimir Cebotari – 17;

Octavian Țîcu – 18;

Serghei Toma – 19

Vlad Țurcanu – 20;

Boris Volosatîi – 21.

Astfel, în total, la alegerile locale noi din Chișinău, care vor avea loc pe 20 septembrie 2019, ar putea fi, preliminar, 21 de candidați.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram