Băieții de la „7 Klase” au avut lansare dublă. Tinerii au postat recent pe canalul lor de „Youtube” un videoclip proaspăt scos din mâinile producătorilor pentru noua lor piesă „Plec din Chișinău”. Melodia marchează finalul anilor de liceu și începutul unei noi etape din viața lor – studenția. Deși în clipul video băieții sunt surprinși la bordul unei aeronave, aceștia totuși au ales să rămână în Capitală.

Băieții povestesc că au scris piesa într-o singură noapte, fiind inspirați după balul de absolvire a școlii de muzică.

Am luat în mână chitara, contrabasul și am făcut un demo. Am plecat cu acest material la București. Am plecat la Smiley. Cu o echipă mai mare în spate am făcut deja piesa.

Tinerii au ales să-și filmeze videoclipul într-un mod original, la bordul unui avion sportiv. Ce-i drept, zborul a fost o adevărată provocare. Cei de la „7 Klase” au făcut-o pentru prima dată.

După ce am zburat din nou ne-am învățat să mergem, asta-i adevărat. Cu toate că am zburat zece minute, ni s-a părut că a trecut o oră de vreme.

Deși în piesă cântă despre plecarea din Chișinău, până ce tinerii pleacă doar la Academia de Muzică, unde își vor continua studiile.

Se poate de spus că s-a terminat adolescența și s-a început o viață cu mai multe peripeții, de studenție.

Tinerii promit că în curând vor reveni cu un album plin de hituri. Formația „7 Klase” s-a lansat acum doi ani, fiind formată din cinci tineri: Igor, percuționist, Victor și Vlad acordeoniști, Cătălin, vocalist și Valentin, contrabasist. Trupa a devenit cunoscută extrem de rapid, mai ales datorită piesei „Fată Urbană”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!