/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Încă un șef al unei întreprinderi de stat pleacă din funcție! „Am decis să demisionez...”

missing
20 septembrie 2019, ora 15:46

Directorul Întreprinderii de Stat „Căile Ferate ale Moldovei” (CFM), Iurii Topală, demisionează. Acesta a scris azi cererea de demisie și solicită să fie eliberat din funcție, începând cu ziua de luni, 23 septembrie. Topală declară că nu pleacă în urma „zvonurilor” care circulă despre ilegalitățile de la CFM, dar pentru că are nevoie de o schimbare. 

„Am decis să demisionez nu pentru legendele urbane și bârfele aruncate anapoda într-un spațiu viciat, ci ca o normalitate a schimbării. Pașii pe care i-am urmat pe perioada acestui mandat au fost în strictă concordanță cu sugestiile experților europeni, care ne-au asistat în perioadele de criză. De multe ori, am încercat să luptăm cu sistemul și birocrația, care ne stagnau proiectele. Am tot sperat că vom fi auziți, dar… degeaba”, a comentat Topală.

„Orice început are și un sfârșit și nimeni nu trebuie să fie veșnic în funcțiile publice. Am preluat conducerea CFM într-o perioada dificilă, cu datorii la salarii, angajați nemultumiți, și, mai ales, nemotivați. Tot ce a depins de mine am făcut și singurul scop a fost adaptarea CFM la noile condiții economice naționale și internaționale. Cu siguranță au fost și greșeli și neîmpliniri pe care mi le asum și sper ca echipa ce îmi va succede la conducerea CFM să reușească mai mult ca mine”, a mai spus acesta.

Iurie Topală se află în funcția de director al CFM din anul 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram