/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Un șef de direcție de la Procuratura Generală a plecat din funcție. Avea un salariu de 50 de mii de lei

20 septembrie 2019, ora 11:13

Șeful Direcției Finanțe și Administrare a Procuraturii Generale, Oleg  Filimon, a plecat din funcție la începutul lunii curente. Pe 19 septembrie, acesta a depus la Autoritatea Națională de Integritate declarația de avere, care este obligatorie la demisia dintr-o funcție publică.

Potrivit documentului, Filimon încasa lunar un salariu de peste 50 de mii de lei. Acesta a indicat în declarație un venit de 400 344 mii lei din salariu, pentru opt luni ale anului 2019.

La capitolul bunuri imobile, Filimon a trecut trei terenuri agricole, o căsuță, un garaj, și două  apartamente: unul cumpărat în 2007 cu 400 mii lei și altul – în 2016, în care a investit 369 mii lei.

Oleg Filimon conduce un autoturism de model „Șkoda Superb” pe care l-a achiziționat anul trecut cu 6 500 euro.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram