/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Țigări de contrabandă de peste 230 de mii de lei, confiscate de polițiștii români pe malul râului Prut

missing
20 septembrie 2019, ora 13:37

Circa 120 de mii de țigări de contrabandă au fost descoperite pe malul râului Prut de polițiștii de frontieră din Iași, România, pe 18 septembrie curent. Valoarea acestora este de peste 230 de mii de lei (MDL). 

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 00.30, polițiști de frontieră pe timpul desfășurării unei misiuni specifice pe direcţia localităţii de frontieră Petreşti, judeţul Iaşi, au descoperit pe malul râului Prut, abandonate, patru colete învelite în folie de culoare neagră. După desfacerea coletelor, polițiștii au identificat șase mii de pachete.

„Țigările, în valoare de peste 57 de mii de lei (n.r. 230 de mii de lei (MDL), au fost ridicate de polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor”, informează Poliția de Frontieră Română.

Polițiștii de Frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Foto: politiadefrontiera.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram