/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atac la Harkov. Autoritățile din Kiev îndeamnă oamenii să nu meargă la biserică de Paște

/UPDATE/ Votat! Deputatul Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară

missing
20 septembrie 2019, ora 15:06

UPDATE, ORA 15.06: Deputații au votat cu 58 de voturi pentru ridicarea imunității parlamentarului Petru Jardan, din fracțiunea Partidului ȘOR.

ORA 14.08: Procurorul general interimar Dumitru Robu cere repetat deputaților să i se ridice imunitatea de parlamentar lui Petru Jardan, deputat în fracțiunea Partidului ȘOR. Petru Jardan nu este prezent în sala de ședințe.

Colegul său de fracțiune Denis Ulanov a spus că Petru Jardan este gata să fie audiat la Comisia juridică, numiri și imunități. Acesta zice că Jardan a trimis o scrisoare la secretariat, prin care-i informează că este în România și va fi în țară abia luni. De asemenea, acesta îi roagă pe cei din comisie să fie amânată dezbaterea acestui subiect. Chiar și așa, potrivit lui Ulanov, cei din comisie au aprobat cererea lui Robu.

La rândul său, procurorul general spune că deține alte informații, și anume că el a părăsit țara intenționat pentru a nimici probe și a se eschiva de la urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram