/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Alexandru Jizdan ar putea fi următorul deputat cercetat penal? „Eu nu mă tem”

missing
20 septembrie 2019, ora 08:26

Democratul Alexandru Jizdan, care a fost acuzat anterior de Gheorghe Petic că ar fi coordonat acțiunile de contrabandă cu țigări în perioada în care era ministru de Interne, afirmă că nu se teme că va fi cercetat penal, pentru că nu a făcut lucruri ilegale. Jizdan este gata să voteze împreună cu deputații din fracțiunea sa orice proiect de lege care ar viza lipsirea de imunitate parlamentară a tuturor deputaților.

„Un dosar penal asta nu înseamnă o condamnare în instanța de judecată. Eu am încredere în ceea ce am făcut. Nu am încercat niciodată să evit răspunsuri. Nu am de gând să plec din această țară și nu îmi este frică…Curajul procurilor a venit de 100 de zile. Este un timp suficient pentru a întreprinde acțiuni procesuale. Nu mă tem”, a declarat Jizdan în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8..

Acesta le-a recomandat celor care dețin probe împotriva sa să le ducă la Procuratură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram