/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Blocul ACUM pornește în campania electorală pentru locale cu circa 11 mii de candidați

missing
21 septembrie 2019, ora 13:11

Pentru alegerile locale generale care vor avea loc pe 20 octombrie, blocul ACUM are aproximativ 11 mii de candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri raionali. Astăzi, blocul ACUM s-a lansat astăzi oficial în campania electorală.

Pentru funcțiile de primari în localitățile din țară blocul ACUM înaintează 700 de candidați, peste 1100 candidați pentru funcția de consilieri raionali și peste 9000 de candidați la funcția de consilieri locali.

În circumscripțiile uninominale, unde vor avea loc alegeri parlamentare noi candidează: Galina Sajin în circumscripția nr. 50, Vasile Năstase în circumscripția nr. 33, Ion Terguță în circumscripția nr. 17 și Ion Iovcev în circumscripția nr. 48.

Vezi și:

/VIDEO/ Socialiștii și-au anunțat candidații la funcțiile de primari în cele mai importante orașe din țară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram