/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ „Aceste alegeri sunt ultima șansă a Chișinăului”. Munteanu s-a lansat de la înălțime în scrutinul pentru Primărie

missing
21 septembrie 2019, ora 15:57

Președintele Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, și-a lansat astăzi oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Împreună cu acesta au fost anunțați și candidații USB pentru Consiliul Municipal Chișinău. 

„Dacă Chișinăul va cădea duminică, 20 octombrie, atunci speranțele noastre vor fi îngropate pentru decenii, pentru generații, sau poate pentru totdeauna. Suntem în pericol să pierdem tot ce s-a câștigat din 1988 încoace, de când a început lupta Mișcarea de Eliberare Națională, generația de dinaintea noastră. Însă dacă vom câștiga alegerile, dacă Uniunea Salvați Basarabia va asigura administrația Capitalei, atunci speranța va renaște și ea. Pas cu pas vom câștiga apoi tot ce s-a pierdut. Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM.”, a declarat candidatul.

În discursul său, președintele USB a criticat dur liderii actualei majorități parlamentare.

Valeriu Munteanu s-a lansat în campanie la întălțime, pe una dintre clădirile numite Porțile orașului. „Am ales să-mi lansez candidatura în mod simbolic la Porțile Orașului, pentru că Uniunea Salvați Basarabia este singura forță care vrea și poate să fie scut în fața agresiunii Moscovei și care va salva ultima redută a românismului și europenismului care este Chișinăul”, susține politicianul.

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram