Președintele Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, și-a lansat astăzi oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Împreună cu acesta au fost anunțați și candidații USB pentru Consiliul Municipal Chișinău. 

„Dacă Chișinăul va cădea duminică, 20 octombrie, atunci speranțele noastre vor fi îngropate pentru decenii, pentru generații, sau poate pentru totdeauna. Suntem în pericol să pierdem tot ce s-a câștigat din 1988 încoace, de când a început lupta Mișcarea de Eliberare Națională, generația de dinaintea noastră. Însă dacă vom câștiga alegerile, dacă Uniunea Salvați Basarabia va asigura administrația Capitalei, atunci speranța va renaște și ea. Pas cu pas vom câștiga apoi tot ce s-a pierdut. Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM.”, a declarat candidatul.

În discursul său, președintele USB a criticat dur liderii actualei majorități parlamentare.

Valeriu Munteanu s-a lansat în campanie la întălțime, pe una dintre clădirile numite Porțile orașului. „Am ales să-mi lansez candidatura în mod simbolic la Porțile Orașului, pentru că Uniunea Salvați Basarabia este singura forță care vrea și poate să fie scut în fața agresiunii Moscovei și care va salva ultima redută a românismului și europenismului care este Chișinăul”, susține politicianul.

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Foto: Facebook/Uniunea Salvați Basarabia – USB

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!