/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vlad Țurcanu vrea să transforme capitala într-un oraș inteligent. Liderul PPR s-a lansat în campania pentru locale

missing
22 septembrie 2019, ora 13:28

Liderul Partidului Popular Românesc, Vlad Țurcanu, vrea ca Chișinău să devină un oraș inteligent. În cadrul evenimentului de lansare în campania electorală, politicianul a lansat 10 idei pe care ar vrea să le vadă implementate în municipiul Chișinău.

Acestea se referă la crearea unui oraș inteligent, digitalizarea serviciilor Primăriei, impulsionarea pieței muncii, reabilitarea parcurilor și lacurilor, reconstrucția Stației de epurare, îmbunătățirea infrastructurii rutiere, dezvoltarea suburbiilor.

„În mod normal, într-o campanie pentru funcția de primar, dezbaterea ar putea să se poarte cu precădere despre infrastructură, despre facilitățile pe care trebuie să le aibă oamenii pentru ca să trăiască mai bine, pentru ca în acest oraș viața să fie mai plăcută”, susține Vlad Țurcanu.

În opinia liderului PPR, în fruntea Primăriei nu e nevoie de un om cu puteri supranaturale și cu calități excepționale, ci de o persoană care să facă lucrurile corect, să ia deciziile care se impun pentru ca situația să nu degenereze. „Omul care va veni în fruntea Primăriei trebuie să fie unul bine intenționat, să vrea ca locuitorii din acest oraș să trăiască bine”, a menționat politicianul.

Pentru Primăria Chișinăului și-au înaintat candidatura 21 de persoane.

Ordinea candidaților în buletinul de vot la alegerile pentru Primăria Chișinău. Cine este norocosul cu Nr.1 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram