/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Armă secretă, teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea! Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Conflict cu iz electoral la Căușeni. Un candidat la funcția de consilier a fost snopit în bătăi

missing
23 septembrie 2019, ora 14:20

Candidatul pentru funcția de consilier al orașului Căușeni din partea Partidului Democrația Acasă (DA), Vladimir Cernous, ar fi fost bătut cu cruzime aseară de către ginerii lui Grigore Repeşciuc, deputat democrat în Parlamentul R. Moldova. Despre aceasta a spus pentru redacție candidatul la funcția de primar al orașului Căușeini, Veaceslav Zmeu. De cealaltă parte, Grigore Repeșciuc a declarat că nu-i cunoaște pe agresori.    

 „Mă simt rău. Sunt internat pentru patru zile în secția de traumatologie a Spitalului Raional Căușeni. Agresorii m-au aruncat peste cap și m-au lovit cu piciorele. Eu nu sunt prieteni cu dânșii, cu unii eram în conflict. Totul s-a întâmplat la o zi de naștere. Eu am venit la sărbătoare după ce a plecat Grigore Repeşciuc”, a spus Vladimir Cernous pentru tv8.md.

Veaceslav Zmeu, colegul de partid al lui Vladimir Cernous a spus că cel din urmă ar fi fost bătut de către ginerii deputatului democrat Grigore Repeşciuc.

„La mijloc stau eu aici pentru că candidez din partea Partidului Democrația Acasă la funcția de primar al orașului Căușeni. Lumea este speriată, bine că nu l-au omorât. Cernous Vladimir a fost invitat la o zi de naștere unde erau prezenți și ginerii lui Grigore Repeșciuc. Conflictul s-a iscat din motive politice. Agresorii l-au bătut cu toporul. Vladimir Cernous s-a ales cu comoție cerebrală și cu răni la maxilar. Am fost la Inspectoratul de Poliție Căușeni, însă agresorii nu au fost deocamdată identificați și reținuți”, a declarat Veaceslav Zmeu pentru tv8.md.

De cealaltă parte, Grigore Repeşciuc a spus că Veaceslav Zmeu l-a susținut în campania electorală la alegerile parlamentare din luna februarie, iar acum s-a întors împotriva lui. Cât ține de agresori, dânsul a declarat că nu-i cunoaște.

„Eu ieri într-adevăr am fost la cinci – șase evenimente. Îmi pare foarte rău de electoratul murdar pe care l-a început domnul Zmeu. Eu pe agresori nici nu-i cunosc. Cu bătăi nu mă ocup, și-mi cer scuze. Doresc ca Poliția să se clarifice, iar cei vinovați să fie pedepsiți. Eu nu m-am așteptat de la colegul meu, Veaceslav Zmeu, cu care am lucrat în Poliție să declare așa ceva”, a spus deputatul pentru tv8.md.

Totodată, contactată de redacție ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliţiei (IGP), Mariana Beţivu, a precizat că oamenii legii investighează cazul.

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram