/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Concursuri pentru ocuparea funcțiilor de directori la patru întreprinderi de stat

24 septembrie 2019, ora 11:50

Ministerul Economiei a anunțat astăzi concursuri publice pentru ocuparea funcțiilor de directori în patru companii de stat. Anunțul a fost făcut de ministrul Vadim Brînzan, la prezentarea raportului pentru cele 100 de zile de activitate. Se caută manageri la societatea pe acțiuni „Red Nord”, la Poșta Moldovei, Portul Ungheni și întreprinderea „Moldatsa”.

În prezent, în majoritatea companiilor de stat au fost numiți administratori interimari, care vor activa până la desemnare unor noi manageri în bază de concurs public, a precizat Brînzan.

La sfârșitul lunii octombrie, va fi schimbată conducerea „Metalferos” și se va face un audit pe toate procesele care au avut loc la întreprindere, a adăugat ministrul Economiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram