/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: Vești bune, slăbiciunea lui Putin și pierderi mari pentru armata rusă

/FLASH. UPDATE/ Procuratura Generală confirmă: La Curtea Supremă de Justiție au loc percheziții

missing
24 septembrie 2019, ora 12:22

ORA 12.22: Procuratura Generală confirmă faptul că în aceste clipe, la Curtea Supremă de Justiție au loc percheziții ale procurorilor anticorupție, care-l vizează pe președintele instanței Ion Druță. Reprezentanții PG mai menționează că judecătorului i s-a ridicat imunitatea la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu, pentru reținerea, aducerea silită, arestarea și percheziționarea magistratului. 

ORA 11.55: Judecătorul care a rămas azi fără imunitate, în urma deciziei membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), este Ion Druță, președintele Curții Supreme de Justiție (CSJ). Procuratura Anticorupție (PA) a pornit urmărirea penală în privința lui. Totodată, potrivit reprezentanților Procuraturii Generale (PG), la această oră se întreprind măsuri de urmărire penală în privința lui. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către purtătorii de cuvânt ai celor două instituții.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram