/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Planul NATO pentru Moldova, ordinul lui Putin și alertă în Europa! Rusia amenință Marea Britanie

Cauza preliminară a decesului cobzarului Gheorghe Afroni

missing
25 septembrie 2019, ora 11:29

Cauza preliminară a decesului artistului Gheorghe Afroni este că artistul ar fi suferit un atac de cord, o spun reprezentanții Poliției capitalei cu referire la informațiile medicului legist. 

Rezultatele preliminare ale expertizelor nu au atestat că pe corpul neînsuflețit al artistului ar exista semne de moarte violentă. Mai mult, potrivit Poliției, în buzunarul victimei au fost găsite medicamente pentru afecțiuni cardiace.

Reprezentanții Poliției spun că rudele au depistat anumite vânătăi pe corpul acestuia, dar medicii legiști au stabilit că acestea au apărut de la  faptul că trupul a stat o perioadă într-o anumită poziție.

Totuși, în cadrul procesului penal pornit pe acest caz s-au dispus mai multe expertize, iar rezultatele finale urmează a fi stabilite în timpul apropiat.

Gheorghe Afroni a fost găsit mort în lacul din parcul „Valea Trandafirilor” duminică seara, în jurul orei 17:30. Acesta urmează a fi înmormântat azi, în satul său de baștină Pereni din raionul Hîncești. Artistul avea 55 de ani și era membru al Ansamblului folcloric „Ștefan Vodă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram