/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Transportatorii, supărați pe Ministerul Economiei. Cer Maiei Sandu să ia atitudine și amenință cu o grevă

26 septembrie 2019, ora 15:19

Asociația Transportatorilor amenință cu o nouă grevă, dacă Ministerul Economiei nu va identifica soluții pentru majorarea tarifului pentru călătorii. Transportatorii i-au trimis o scrisoare prim-ministrei Maia Sandu în care se plâng că negocierile purtate cu  ministerul s-au blocat.

Transportatorii susțin că secretarul de stat al Ministerului Economiei, Andrei Ciornîi,  ar avea o atitudine ignorantă și nu ar vrea să examineze informațiile prezentate de agenții economici din domeniu, care argumentează majorările tarifelor pentru călătorii. Toate negocierile purtate la Ministerul Economiei sunt formale, acuză transportatorii.

„Ținând cont de criza în care se află ramura transportatorilor și de importanța chestiunii, vă îndemnăm să contribuiți ca până la 1 octombrie să fie reluate negocierile între transportatori și MEI, cu o agendă clară și cu o periodicitate  de 2-3 ședințe săptămânale, care se vor desfășura până la soluționarea chestiunii legate de tarif”, cer transportatorii Maiei Sandu.

Dacă șefa Guvernului nu va lua atitudine, transportatorii amenință cu proteste.

Amintim că transportatorii au organizat recent un protest în Piața Marii Adunări Naționale și au cerut majorarea tarifelor pentru călătorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram