/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Republica Moldova găzduiește Olimpiada Internațională de Limba franceză

missing
28 septembrie 2019, ora 20:02

Republica Moldova găzduiește Olimpiada Internațională de Limba franceză, care se desfășoară la Universitatea de Stat. La Olimpiada din acest an participă 36 de elevi și 12 profesori, reprezentanți ai 6 țări: Albania, Armenia, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România.

Concursul constă din proba individuală (scrisă) de evaluare a nivelului de competență în franceză și o probă pe echipe, axată pe creativitatea elevilor și expunerea orală în anumite contexte.

Probele de concurs au loc pe parcursul zilei de 28 și 29 septembrie, iar rezultatele vor fi anunțate în cadrul festivității de premiere a învingătorilor, care va avea loc în data de 29 septembrie, ora 16.00, la USM.

Olimpiada Internațională de Limba franceză, aflată la cea de-a cincea ediție, este organizată de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare, și Organizația Internațională Francofonă, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram