/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Tragedie pe o șosea din China. Cel puţin 36 de pasageri dintr-un autocar au murit fiind zdrobiți într-o coliziune cu un camion

missing
29 septembrie 2019, ora 14:59

Cel puţin 36 de persoane au decedat, iar alte 36 au fost rănite, în urma coliziunii între un autocar şi un camion pe o şosea din estul Chinei, au anunţat autorităţile. Informaţiile iniţiale sugerează că accidentul s-ar fi produs după spargerea unei anvelope a autobuzului.

Autocarul, care avea la bord 69 de persoane, a intrat în coliziune cu un camion care se deplasa în sens opus pe o şosea din provincia Jiangsu, scrie Mediafax.

Se crede, pe baza datelor iniţiale, că accidentul ar fi fost cauzat de spargerea unui cauciuc al autocarului, în urma căruia şoferul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat pe contrasens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram