/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dumitru Robu, după dezvăluirile lui Ilan Șor: „O să investigăm informația lansată în spațiul public”

missing
30 septembrie 2019, ora 13:35

Procurorul general interimar Dumitru Robu afirmă că ultimele dezvăluiri făcute de Ilan Șor, cu referire la geanta de bani pe care i-ar fi transmis-o Vlad Filat lui Igor Dodon, vor fi verificate.

„O să investigăm informația lansată în spațiul public”, a comentat scurt Dumitru Robu, solicitat de TV8.

Acesta a precizat că vor fi verificate inclusiv acțiunile deputatului Ilan Șor, care a cunoscut situația și ar fi tăinuit actul de corupere.

„O să verificăm toate acțiunile. Ale tuturor persoanelor vizate”, a dat asigurări Robu.

Deputatul Ilan Șor a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru Televiziunea Centrală că fostul prim-ministru Vlad Filat i-a transmis lui Igor Dodon o geantă cu trei milioane de dolari, pentru ca acesta să-l voteze pe Nicolae Timofti în funcția de președinte, în martie 2012. Banii ar fi fost luați de la Banca de Economii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram