/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/FOTO/ INP oferă detalii despre accidentul de la Buiucani: „Șoferița Porsche-ului a condus cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie”

missing
30 septembrie 2019, ora 17:00

Accidentul rutier din sectorul Buiucani al capitalei s-a produs din motiv că șoferița automobilului de model „Porsche Cayenne” conducea cu viteză excesivă și a traversat intersecția dintre străzile Alba Iulia și Onisifor Ghibu la culoarea roșie a semaforului. Informația a fost oferită de către Inspectoratul Național de Patrulare (INP). 

La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier. Apelul a parvenit la Serviciul 112 la ora 14:08, unde s-a anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Polițiștii spun că, după coeziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital. Pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferița mașinii a fost transportată în stare gravă la spital.

La moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram