Unul dintre motivele divorțului din cuplul Nicu și Cristina Țărnă a fost lipsa de comunicare. Totuși, cei doi au rămas în relații bune și continuă să comunice, spune interpretul. Acesta a vorbit în premieră despre despărțirea de fosta lui soție, la emisiunea „Iubește viața” cu Tatiana Granciuc, de la TV8. 

„Pur și simplu eu îmi caut de viața mea, ea își caută de viața ei. A fost mai puțină comunicare, mai puțină atenție, și asta duce la diferite momente. Noi comunicăm și până în ziua de astăzi, nu e cum se aude la alții, cu scânteie și tunete. Nu vreau să povestesc prea multe, căci e o istorie personală (…). Faptul că am ajuns să divorțăm este un semn că lucrurile au început să nu mai meargă”, a spus Nicu Țărnă.

Actorul și solistul trupei „Gândul mâței” spune totuși că nu încetează să creadă în iubire: „Dragoste există și ea oricum domină, ea mișcă totul în lumea asta, nu trebuie să disperi (…). Acea dragoste cu fluturi în burtă e mai mult o chestie de adolescență, dar… sunt foarte încrezător că dragostea există și trebuie să existe”, a mai spus Nicu Țărnă.

Despre divorțul dintre cei doi a scris recent Cristina Țărnă pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că despărțirea dintre ei s-a produs de aproape un an, dar toamna aceasta au divorțat „pe hârtie”.

Urmărește emisiunea „Iubește viața” cu Tatiana Granciuc, de luni până vineri, la ora 16:45, la TV8. 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!