/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O misiune FMI vine săptămâna aceasta la Chișinău

30 septembrie 2019, ora 11:32

O echipă de experţi ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) condusă de Ruben Atoyan vine săptămâna aceasta la Chișinău. 

Potrivit unui comunicat postat pe pagina web a instituției, scopul misiunii este de a actualiza informația privind evoluțiile economice recente și de a discuta politicile promovate de autorități pentru menținerea stabilității macroeconomice și bugetar-fiscale, inclusiv în contextul Bugetului de Stat pentru anul 2020.

Experții FMI se vor afla în vizită de lucru la Chișinău în perioada 2 – 8 octombrie 2019.

Acum zece zile, Consiliul de directori executivi al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a finalizat a patra și a cincea evaluare a programului susţinut prin Mecanismul extins de creditare (ECF) şi Mecanismul de finanţare extinsă (EFF). Tot atunci s-a anunțat că Republica Moldova poate accesa suma totală de circa 46,1 milioane dolari SUA din finanțarea aprobată de FMI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram