/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Informații actualizate! Starea persoanelor internate după accidentul de la Buiucani

missing
01 octombrie 2019, ora 15:19

Nouă persoane care au avut de suferit în accidentul teribil produs ieri în sectorul Buiucani al capitalei mai sunt internate în acest moment la Spitalul de Urgență. Starea șoferiței este extrem de grabă, medicii fiind rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. La reanimare se află și o femeie, pasageră a troleibuzului. Starea acesteia este gravă, dar stabilă.

Potrivit ultimelor informații, oferite în cadrul unui briefing de presă, la această oră rămân internați în spital trei bărbați și șase femei, care au traumatisme ale aparatului locomotor, ale organelor interne și cranio-cerebrale.

„Șoferița este supusă tratamentului intensiv ca să-i putem salva viața. Este conectată la aparatul de respirație dirijată”, a precizat medicul Spitalului de Urgență, Vasile Sovgur.

Toate persoanele implicate în accidentul de ieri beneficiază de tratament gratuit, indiferent dacă au sau nu poliță de asigurarea medicală.

Amintim că un accident cumplit a avut loc ieri în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină de marca „Porsche” a tamponat într-o intersecție un troleibuz. Un bărbat a murit pe loc, iar mai mulți pasageri ai troleibuzului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astăzi, Inspectoratul General de Poliție a oferit informații din cazierul șoferiței. Aceasta a fost amendată de nenumărate ori pentru diverse încălcări ale regulilor de circulație rutieră, i-a fost suspendat permisul și chiar a stat șase luni după gratii în penitenciarul de la Rusca, după ce a comis alte două accidente grave, fiind la volan în stare de ebrietate.

Beată la volan, fără permis și cu piciorul pe accelerator – „păcatele” penale și contravenționale ale șoferiței Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram