/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Accidentul de la Buiucani: Șoferița Porsche-ului a fost operată noaptea trecută și se află în stare gravă

missing
01 octombrie 2019, ora 11:20

Șoferița Porsche-ului care a tamponat ieri un troleibuz pe strada Alba Iulia din capitală a fost operată noaptea trecută, iar în prezent aceasta se află la spital în stare gravă, spun reprezentanții Inspectoratului General de Poliție (IGP).

Totodată, medicii au luat probe la urină și sânge pentru a verifica dacă aceasta se afla sau nu în stare de ebrietate. Rezultatele vor fi făcute publice mâine.

Angajații Spitalului de Urgență vor veni cu informații suplimentare cu privire la starea de sănătate a celorlalți pasageri care au avut de suferit în urma accidentului pe parcursul zilei de azi.

Cei de la poliție spun că toți pasagerii care au fost implicați în accident vor fi audiați. De asemenea, oamenii legii vor audia și martorii accidentului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. De asemenea, a fost dispusă evaluarea tehnică a vehiculelor implicate, spun reprezentanții IGP.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram