/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea. Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Bărbatul care a decedat în accidentul de la Buiucani va fi înmormântat mâine, în satul său de baștină. Ce spun sătenii

missing
02 octombrie 2019, ora 16:39

Bărbatul care a decedat în accidentul de acum două zile de la Buiucani va fi înmormântat mâine, în satul său de baștină Măcărești, Ungheni. Numele lui este Sergiu Chiba și avea vârsta de 34 de ani.

Sătenii spun că aseară corpul neînsuflețit al acestuia a fost adus la casa părintească, iar mâine, apropiații îl vor conduce pe ultimul drum.

Părinții bărbatului decedat locuiesc în sat, iar el mai are o soră la Chișinău. Sătenii spun că Sergiu era divorțat, dar avea un copil de aproximativ cinci ani.

„Un timp a fost în Rusia la lucru, dar acum, din câte știam, era la Chișinău. Tot ceva cu construcțiile lucra, că în Rusia tot cu construcțiile se ocupa, la Moscova”, ne-a spus la telefon o localnică din Măcărești.

Bărbatul era în calitate de pasager în automobilul care a tamponat troleibuzul, acum două zile, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani. Acesta a murit pe loc.

Azi, autoritățile au făcut publice rezultatele expertizelor medico-legale, care arată că tânăra se afla în stare avansată de ebrietate când s-a produs impactul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram