/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În ce stare se află victimele accidentului de la Buiucani? O persoană este operată în aceste clipe

02 octombrie 2019, ora 13:44

Una dintre victimele accidentului rutier produs luni în sectorul Buiucani al capitalei, care a fost internată în spital, este supusă în aceste clipe unei operații chirurgicale. Despre aceasta a declarat ministra Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

„Șoferița Porsche-ului în continuare se află într-o stare extrem de gravă, totuși astăzi ea a dat primele semne pozitive de stabilizare a stării de sănătate”, a spus ministra.

Starea celorlați șapte pacienți care au rămas internați în spital este de gravitate medie. Toată asistența medicală care li se acordă pacienților este totalmente gratuită, indiferent de statutul de asigurare.

În total s-au adresat la spital 25 de persoane. Dintre acestea, nouă au fost internate, iar celorlalte li s-a acordat ajutor din moment ce au fost externate pentru tratamentul ambulator de la Unitatea de Primire de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram