/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Maia Sandu le-a răspuns democraților: „Ei au vile construite din bani publici și le-am putea folosi în proiecte sociale”

missing
02 octombrie 2019, ora 14:19

Șefa Guvernului s-a expus astăzi pe marginea solicitării democraților care vor ca vila prezidențială de la Condrița și pensiunea Holercani să fie transformate în sanatorii pentru bătrâni și veterani ai războiului de pe Nistru.

Maia Sandu susține că democrații au reușit să-și construiască vile furând din banii publici cât timp s-au aflat la guvernare și pot dona imobilele pentru proiecte sociale.

„Există mult mai multe vile, inclusiv ale domnului Jizdan și ale altor colegi, vile construite din bani publici și cred că toate acestea ar putea fi folosite pentru proiecte sociale. Noi o să extindem această propunere a democraților și o să includem mai multe vile”, a comentat Maia Sandu.

Amintim că democrații au cerut Guvernului să treacă la balanța Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vila de la Condrița și pensiunea de la Holercani pentru a fi transformate în sanatorii.

Citiți mai jos cum a comentat președintele Igor Dodon  solicitarea Partidului Democrat.

Igor Dodon i-a dat replica lui Alexandru Jizdan: „A numărat toate vilele democraților…”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram