/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO EXCLUSIV/ Imaginile surprinse de un martor la scurt timp după producerea accidentului de la Buiucani

missing
02 octombrie 2019, ora 13:05

Atenție, videoul conține limbaj licențios și vă poate afecta emoțional!

Un cititor, martor al accidentului rutier produs în sectorul Buiucani, a transmis la adresa redacției imagini video înregistrate la scurt timp după ciocnirea automobilului de marca „Porsche” cu un troleibuz.

La fața locului au intervenit zeci de martori ai accidentului. Din imaginile video se poate vedea că oamenii sunt șocați de cele întâmplate.

Din secvența video se vede că atât șoferița cât și pasagerul Porsche-ului nu aveau centura de siguranță cuplată. În urma impactului, pasagerul automobilului a fost proiectat prin parbriz. Ulterior, bărbatul a fost scos din mașină de către martorii accidentului. Unul dintre aceștia a verificat pulsul șoferiței pentru a se convinge că femeia este în viață.

Tot din imaginile video se poate vedea că ușile din spate ale troleibuzului au fost destrămate. Pe una dintre acestea a fost culcat pasagerul automobilului care era deja fără suflare.

Unii dintre pasagerii troleibuzului, care au avut de suferit de pe urma impactului, stăteau așezați pe trotuar în așteptarea ambulanței.

Un accident teribil s-a produs luni în sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz de pe ruta 21. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Accidentul s-ar fi produs din motiv că șoferița Porsche-ului conducea cu viteză excesivă și s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului. În urma impactului, pasagerul automobilului a decedat pe loc. Șoferița mașinii a fost transportată în stare gravă la spital.

În total șapte persoane au fost internate. Una dintre victime, aflată în stare gravă, a fost operată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram