/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: As ucis, scut estic și atacuri reciproce! Zelenski se așteaptă la o ofensivă mai amplă a Rusiei

/DOC/ Ce avere a declarat Constantin Țuțu la demisia din Parlament

missing
03 octombrie 2019, ora 15:37

Procurorii anticorupție anunță că a fost inițiată o cauză penală pentru îmbogățire ilicită pe numele fostului deputat democrat, Constantin Țuțu, care ar deține bunuri ce depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada anilor 2014-2018.

În declarația de avere pe care a depus-o la Autoritatea Națională de Integritate în luna iunie curent, la demisia din funcția de deputat, Constantin Țuțu a indicat doar o casă și venituri de 12 mii de euro din donații.

La capitolul bunuri imobile a trecut un teren pentru construcții, pe care l-a cumpărat în 2017 cu o sută de mii de lei și o casă de 402 metri pătrați, care a fost dată în exploatare în 2018, evaluată la 2,7 milioane lei.

Constantin Țuțu nu a declarat nicio mașină. În 2018 acesta a indicat în declarație că a vândut un „Mercedes” cu 450 de mii de lei și a mai primit donații de 15 mii de euro la evenimente de familie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram