/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Incindent într-un avion de pe cursa Chișinău - Tel Aviv. Trei tineri, puși în izolator, după ce au fumat în avion și-au agresat polițiștii

missing
05 octombrie 2019, ora 13:43

Trei tineri din Israel, în vârstă de 17, 18 și 21 de ani, au fost puși în izolatorul Poliției din Chișinău, după ce au fumat la bordul unui avion al companiei „Air Moldova” care urma să zboare spre Tel Aviv. Băieții s-au încumetat să agreseze și polițiștii de frontieră care au fost chemați de comandantul aeronavei și acum sunt cercetați pentru huliganism.

Incidentul s-a întâmplat ieri-dimineața, la ora 6:30.

„Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru comiterea de către cetățenii Statului Israel a infracțiunii prevăzute de art.287 alin.2 lit.b. Cod Penal – Huliganismul săvârșit de două sau mai multe persoane, iar tinerii au fost reținuți conform prevederilor art.166 Cod de Procedură Penală și plasați în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la cinci ani.

Foto: Poliția de Frontieră

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram