/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cleopatra Stratan este omagiată astăzi. Interpreta a împlinit 17 ani

missing
06 octombrie 2019, ora 15:13

Talentata interpretă, Cleopatra Startan a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 17 ani. Cu această ocazie tatăl artistei a felicitat-o prin intermediul rețelelor sociale și a ținut să-i transmită cel mai emoționant mesaj.

La multi ani!!!

Scumpa noastra Cleopatra! In fiecare an de ziua ta, ni se pare ca ai cea mai frumoasa varsta! Asa sa fie si de acum inainte! Ramai asa cum esti sincera, frumoasa, cuminte, creativa si cel mai important sanatoasa! Iti dorim tot binele din lume, si sa te urmareasca succesul oriunde si oricand. Noi te iubim mult de tot, si ne mandrim cu tine!”, a scris Pavel Stratan pe pagina sa de Facebook.

Și prietenii virtuali i-au urat artistei cele mai sincere felicitări.

„La mulți ani Cleo❤️❤️❤️”, „La mulți ani Cleo, multă sănătate și fericire îți doresc alaturi de cei dragi tie!❤❤❤??????”, „La multi ani,la 17 ani toate visele sunt ale tale ?”.

„La multi ani Cleopatra noastră, te stie toata România asa ca permitem sa te cred si de a noastră
Să fii sănătoasă, fericită, iubita si norocoasă.
Cinste si felicitari părinților tăi.
Vă iubim pe toți. Pupa l si pe Cezar e tare si fratiorul tău.
Îți doresc o zi frumoasă ca tine!”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram