/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Replici tăioase între candidații la șefia capitalei. Cebotari către Donică: „Vă propunem să-l poreclim Papagal”

missing
07 octombrie 2019, ora 21:40

Replici tăioase între candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău, în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune „TVR Moldova”. Candidatul Partidului Democrat (PDM) pentru șefia capitalei, Vladimir Cebotari, a propus alegătorilor ca candidatul Partidului Speranța-Nadejda, Andrei Donică, să fie poreclit papagal. Asta după ce Donică a venit cu acuzații la adresa democratului.  

În cadrul dezbaterilor, Andrei Donică l-a numit hoț pe candidatul PDM. „De ce v-au scos imunitatea și până acum nu sunteți arestați? Unicul deputat în istoria R.Moldova care în Parlament i se scoate imunitatea și până în prezent nu este arestat”, a spus Donică.

În replică Vladimir Cebotari a declarat: „Cuvintele lui Donică costă atâta cât și ușurința cu care le pronunță…Domnul Donică va răspunde pentru toate aceste cuvinte. Eu vă propunem la toți să-l poreclim papagal”, a spus candidatul PDM.

În cursa electorală, pentru fotoliul de primar al capitalei, s-au înscris : Andrei Donică, de la Mișcării Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”,  socialistul Ion Ceban, Teodor Cîrnaț, din partea Partidului „Voința Poporului”, Valerii Klimenco – Partidul Șor, Valeriu Munteanu –„Uniunea Salvați Basarabia”, Victor Chironda din partea Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”, Vitalie Voznoi de la Partidului „Stânga Europeană”, Dumitru Țîra, din partea Partidului Popular European, canidatul Partidului Verde Ecologist Vitalie Marinuță, Andrei Năstase, din partea blocului ACUM, Lilia Ranogaeț de pe lista Partidului Național Liberal, Fetescu Alexandru  de la PLDM, Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, democratul Vladimir Cebotari, Octavian Țîcu din partea „Partidului Unității Naționale”, Toma Serghei -„Partidul Oamenilor Muncii”, Vladimir Țurcanu de la „Partidul Popular Românesc” și  candidatul  Partidului „Democrația Acasă” – Boris Volosatîi.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram