/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

Un alt incident s-a produs de Ziua Vinului în capitală. O cișmea a fost vandalizată în Parcul Catedralei

missing
07 octombrie 2019, ora 09:55

Un alt incident s-a produs de Ziua Vinului. O cișmea de formă cilindrică a fost vandalizată în acest weekend în Parcul Catedralei.

Din imaginea foto se poate vedea că cișmeaua a fost doborâtă la pământ. Totul a avut loc în apropierea de strada Pușkin intersecție cu bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al capitalei.

Deocamdată nu se cunoaște cine sunt răufăcătorii. Contactată de redacție, ofițera de presă a Poliției capitalei, Svetlana Scripnic, a spus că la Poliție nu a fost înregistrat un astfel de caz.

Acum doi ani, o altă cișmea a fost instalată în Parcul Catedralei la intersecția străzilor Columna și Pușkin pentru o perioadă experimentală.

Ieri, o femeie a povestit pe o pagina socială că un tânăr cu care se află ieri la Ziua Vinului în Piața Marii Adunări Naționale ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de un trecător.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram