/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Medicii de la Spitalul de Urgență, despre decesul Svetlanei Ungureanu: Cu așa traumatisme nu supraviețuiesc

missing
08 octombrie 2019, ora 13:19

Medicii de la Spitalul de Urgență spun că pe tot parcursul acestei săptămâni, cât Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani, a fost internată în spital, tânăra s-a aflat în stare gravă. Aceasta a suportat două intervenții chirurgicale, însă, din spusele medicilor, cu traumatismele pe care le-a suportat femeia, șansele ca aceasta să supraviețuiască sunt foarte mici. 

Deși acum câteva zile, într-o intervenție publică, medicii spuneau că există o dinamică pozitivă în privința stării ei de sănătate, astăzi ei explică faptul că acea dinamică pozitivă era calculată în comparație cu starea în care femeia a fost adusă la spital și  s-a înregistrat datorită măsurilor de resuscitare întreprinse de medici.

„Cu așa un politraumatism cu care a fost adusă pacienta, oamenii nu supraviețuiesc”, a spus unul dintre medicii de la Spitalul de Urgență.

Cât privește starea de sănătate a celorlalți pacienți, reprezentanții spitalului spun că, în scurt timp, aceștia vor fi externați.

Cinci dintre pacienții aduși la spital după accident au fost deja externați, iar în prezent, trei dintre ei continuă tratamentul

Svetlana Ungureanu a decedat azi-dimineață, la ora 10:20. Ea avea 34 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram