/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de la Buiucani, a murit azi-dimineață

missing
08 octombrie 2019, ora 11:47

Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de acum o săptămână, la Buiucani, a murit azi-dimineață la spital. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati, tânăra, în vârstă de 34 de ani, s-a stins din viață în jurul orei 10.

Autoritățile vor reveni cu detalii la acest subiect pe parcursul zilei.

Accidentul s-a produs pe 30 septembrie, în Chișinău, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani. Mașina pe care o conducea Svetlana Ungureanu s-a tamponat violent într-un troleibuz de pe ruta nr. 21. Un alt pasager care se afla cu ea în mașină, un bărbat de 34 de ani, a murit pe loc. Conducătoarea auto a fost dusă la spital în stare extrem de gravă; aceasta a fost supusă și unor intervenții chirurgicale, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Reprezentanții Poliției au anunțat ulterior că femeia se afla la volan în stare de ebrietate avansată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram