/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Un lot de 200 de mii de țigarete, confiscat de polițiștii de frontieră. Urmau a fi transportate cu barca peste Prut

missing
08 octombrie 2019, ora 20:16

O tentativă de transportare a țigărilor de contrabandă a fost contracarată de polițiștii de frontieră din nordul țării. Lotul de 200 de mii de țigarete, fără timbru de acciz, au fost depistate într-un mijloc de transport, care înainta spre râul Prut, unde urmau să fie trecute ilegal în România. 

În mașină a fost depistată și o barcă gonflabilă, care cel mai probabil, urma a fi folosită la transportarea țigărilor peste Prut. Șoferul, un bărbat de 47 de ani, locuitor al satului Corjeuți, raionul Briceni, a refuzat să răspundă la vreo întrebare din cele adresate de polițiștii de frontieră.

Cercetările continuă pe acest caz pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, identificarea persoanelor implicate și evaluarea obiectivă a mărfii. Până la finele investigațiilor, bunurile depistate au fost depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte din cadrul SPF Lipcani.

Dacă se va adeveri vinovăția nemijlocită a bărbatului, acesta va fi atras la răspundere contravențională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram