/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident la Fălești! O femeie, transportată la spital, după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

09 octombrie 2019, ora 16:32

Un accident rutier s-a produs azi-dimineață în satul Popovca, raionul Fălești. Un automobil de model „Vaz 2106” a intrat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. În urma accidentului rutier, o femeie a fost transportată la spital. 

Inspectoratul de Poliție Fălești a fost anunțat astăzi la ora 08:35. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 68 ani, locuitor al satului sus menționat, se deplasa cu mașina personală pe drumul Reuțel-Pompa-Glinjeni-Catranîc. Pe bancheta din față se afla soția sa de 62 de ani.

„La intrarea în satul Popovca conducătorul auto nu a adaptat viteza corespunzătoare situației rutiere pe drumul local acoperit cu pietriș, a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe traseu, tamponându-se întru-n copac”, a comunicat ofițera de presă a IP Fălești, Eugenia Molceanov.

În rezultatul accidentului automobilul a fost deteriorat esențial. Conducătorul auto s-a ales cu traumatism torocal, iar femeia s-a ales cu fractură deschisă de femur pe stânga cu deplasare. Ea a fost internată în Spitalul Clinic Municipal Bălți.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Fălești

Foto: IP Fălești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram