/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Maia Sandu, despre decizia de validare a mandatului lui Năstase: Demonstrează decizia aberantă de anul trecut

09 octombrie 2019, ora 14:15

Premierul Maia Sandu a comentat decizia de validare a mandatului de primar al lui Andrei Năstase. Prim-ministra susține că aceasta este o dovadă în plus a faptului că anul trecut, magistrații au luat o decizie aberantă.

”Este un exemplu care demonstrează decizia aberantă de anul trecut”, declarat Maia Sandu.

”Dacă vedem că anumite personaje care au participat la luarea acelei decizii se regăsesc și între cei care au luat acum altă decizie, avem o dovadă în plus despre faptul că sistemul judecătoresc este într-o situație dezastruoasă și că acest sistem trebuie curățat, pentru că altfel, toate aceste decizii vor ridica semne de întrebare”, adăugat premierul.

Amintim că mandatul de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase a fost validat de magistrații Curții de Apel Chișinău după un an de la alegerile locale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram