/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O stradă din sectorul Botanica va fi închisă pe parcursul zilei de astăzi. Cum va circula transportul public

10 octombrie 2019, ora 06:03

O porțiune a străzii N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal  și bd. Dacia va fi închisă azi, în intervalul orelor 08:00 – 22:00. Potrivit Primăriei Chișinău, circulația transportului pe această stradă va fi sistată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

Autoritățile planifică să asfalteze 11 000 m² de drum: „Artera de circulație este inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală”, se menționează într-un comunicat de la Primăria Chișinău.

Pe durata executării lucrărilor planificate pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de troleibuzul nr. 4: în direcția sectorului Botanica – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia (viaduct), str. Hristo Botev și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu.

Ruta de microbuz nr. 113: în direcția sectorului Centru – de pe bd. Cuza – Vodă pe bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram