/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

„STOP alcool la volan”. Natalia Morari face un apel către toți conducătorii auto

missing
10 octombrie 2019, ora 10:28

În ultima perioadă, tot mai des auzim despre accidentele provocate de șoferii beți la volan, în urma cărora mai multe persoane au avut de suferit iar altele chiar și-au pierdut viața. În acest context, moderatoarea Natalia Morari, face un apel către toți conducătorii auto și atenționează despre pericolul consumului de alcool, atunci când urcă la volan. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, de aseară, moderatoarea a lipit un afiș pe laptop cu inscripția „Stop alcool la volan” în susținerea campaniei Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

În contextul accidentelor rutiere în lanț din ultima perioadă, acum o zi, INP a lansat o campanie de sensibilizare. Prin această acțiune, polișiștii încearcă să motiveze șoferii să nu consume alcool la volan.

Tu ești un șofer responsabil? Dacă DA- susține mesajul INP, spune „Stop alcool la volan” și provoacă-i și pe alții  Să vedem câți suntem și pe câți dintre noi îi putem responsabiliza. Nu avem două vieți și, respectiv, o a doua șansă” se arată într-un comunicat al Poliției.

În acest an, polițiștii de patrulare au depistat 3 751 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Iresponsabilitatea, indiferența și ignorarea legii de către cei care pun cetățenii în pericol a făcut ca pe traseele din țară să-și piardă viața 30 de persoane, iar 134 au rămas cu sechele pe viață, în cele 117 accidente comise de șoferi băuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram