/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Vladimir Plahotniuc a fost citat din nou la Procuratura Anticorupție

missing
10 octombrie 2019, ora 11:44

Avocații fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, au primit ieri o nouă citație de la Procuratura Anticorupție, chiar dacă au solicitat ca audierea clientului său să fie amânată cu trei săptămâni, pentru ca Plahotniuc să se poată prezenta personal în fața procurorilor.

Avocatul Vladislav Roșca a declarat pentru TV8.md că Vladimir Plahotniuc a fost citat la Procuratură pe 11 octombrie.

Amintim că procurorii au inițiat un dosar penal pe numele fostului lider democrat pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari. Procuratura Anticorupție nu a oferit până acum detalii din cauza penală. Avocatul Vladislav Roșca a precizat că e vorba despre câteva companii care ar fi fost implicate într-o schemă, dar nu știe dacă acestea au vreo legătură cu Plahotniuc.

Pentru astăzi, la ora 15:00, Procuratura Anticorupție a anunțat un briefing de presă pe marginea cauzei penale în care Plahotniuc are calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de spălare de bani în proporții mari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram