/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

A fost desemnat directorul interimar al ANP. Cine este Liuba Jignea-Suveica

missing
11 octombrie 2019, ora 13:04

Liuba Jignea-Suveica a fost detașată prin ordinul ministrei Justiției, Olesea Stamati, să asigure interimatul funcției vacante de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) până la suplinirea acestui post.

Ea a fost prezentată ieri în cadrul unei ședințe de lucru de către secretarul de stat al Ministerului Justiției. Veronica Mihailov-Moraru a venit cu un discurs de felicitare, exprimându-și convingerea că împreună vor putea atinge scopurile și sarcinile stabilite, înregistrând rezultate frumoase.

Menționăm că, Liuba Jignea-Suveica este căpitan de justiție și fostă șefă a Penitenciarului nr.10-Goian, amplasat în comuna Ciorescu, satul Goian. Acesta este un penitenciar de tip semiînchis unde îşi execută pedeapsa deţinuţii minori.

Amintim că, concursul pentru desemnarea directorului ANP, desfășurat la sfârșitul lunii august curent, a eșuat. Ministerul Justiției a anunțat atunci că niciunul dintre cei șapte candidați, care au fost admiși la proba interviului, nu a trecut testarea.

Precizăm că, funcția de director al ANP este vacantă din 16 noiembrie 2018, iar funcția de director adjunct al instituției este liberă din mai 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram