Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

/VIDEO/ Incendiu matinal la un transformator electric de lângă un depozit de la Ciocana

missing
11 octombrie 2019, ora 09:28

Un incendiu s-a produs azi-dimineața la un transformator electric de lângă un depozit de pe strada Industrială din sectorul Ciocana al capitalei. Pompierii au fost anunțați prin intermediul Serviciului 112 la ora 08:05. Pentru a lichida incendiul au fost disponibilizate șase autospeciale ale pompierilor. 

„Salvatorii au reușit localizarea incendiului către ora 08:47, datorită intervenției operative a fost stopată arderea pentru a nu fi propagată arderea la un depozit de vopsele și unul de covoare”, a declarat șa telefon Liliana Pușcașu, ofițeră de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. A fost afectată de arde o suprafață de circa 30 de metri pătrați a interiorului transformatorului.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.