/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O nouă sesizare la Consiliul Electoral împotriva socialistului Ion Cebanu

12 octombrie 2019, ora 14:53

Candidatul Partidului Popular European din Moldova la alegerile din 20 octombrie pentru funcția de primar al Chișinăului, Dumitru Țîra, a depus o sesizare la Consiliul Electoral de Circumscripție împotriva socialistului Ion Ceban.

Candidatul PSRM este învinuit că încalcă legislația electorală când folosește în publicitate imagini ce reprezintă instituții de stat și simboluri naționale ale Republicii Moldova.

Anterior, liderul partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu a reclamat la Consiliul Electoral aceleași ilegalități comise de Ceban. Socialistul a fost obligat de instanța de judecată să scoată panourile electorale din oraș și să-și retragă ziarele și pliantele electorale ce conțin imaginea monumentului lui Ștefan cel Mare.

Ieri, în Chișinău mai erau împărțite ziare ale candidatului socialist, iar panourile stăteau la locul lor.

/VIDEO/ Panourile electorale ale socialistului Ion Ceban stau neatinse, contrar deciziei de judecată

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram