Atenție! Serviciile de eliberare a actelor lucrează astăzi toată ziua. Vă puteți perfecta buletine provizorii pentru a vota

20 octombrie 2019, ora 08:16

Serviciile care perfectează acte de identitate, inclusiv din cadrul centrelor multifuncționale, au astăzi un program special de muncă. Acestea s-au deschis la ora 7:00 și vor activa până la ora 21:00. Angajații  eliberează buletine de identitate provizorii pentru ca cetățenii să-și poată exercita dreptul la vot.

Buletinele de identitate provizorii se eliberează gratuit, la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețin act de identitate sau ale căror buletine de identitate nu sunt valabile.

Cetățenii se pot adresa la serviciul eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială au înregistrarea domiciliului sau reședința temporară.

Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se atestă în Registrul de stat al populației.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram