/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mai multe tomberoane decât de Ziua Vinului. Cum vor fi colectate deșeurile de Hramul capitalei

13 octombrie 2019, ora 09:55

De Hramul orașului Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în perimetrul str. M. Viteazu și Ismail, vor fi amplasate mai multe tomberoane pentru depozitarea gunoiului generat de organizatorii și oaspeții evenimentului. Tomberoane suplimentare vor fi aduse și în Parcul Catedralei Mitropolitane, anunță responsabilii de la Primăria capitalei.

Astfel, luni, 14 octombrie 2019,  de Hram, serviciile municipale de profil vor pune la dispoziția agenților economici 32 de containere pentru depozitarea deșeurilor, pe următoarele adrese:

  • str. M. Cebotari, intersecție cu str. Mitropolit Dosoftei – 3 unități;
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 126 – 6 unități;
  • str. Tighina, 53 – 5 unități;
  • str. Armenească, 42 – 4 unități;
  • str. V. Alecsandri, intersecție cu str. V. Micle – 6 unități;
  • str. M. Eminescu, 56 – 4 unități;
  • str. V. Pârcălab, intersecție cu str. V. Micle – 4 unități.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare, pe pilonii RTEC, vor fi amplasate pungi din plastic de mare capacitate, pentru colectarea gunoiului menajer.

Autoritățile dau asigurări că deșeurile vor fi evacuate de patru ori pe parcursul zilei. La necesitate, agenții economici pot solicita intervenția serviciilor specializate, apelând Dispeceratul central municipal, tel. (022) 22-22-67.

Măsura vine după ce luni, primarul interimar al capitalei, Adrian Talmaci le-a cerut celor de la Autosalubritate acest lucru, nemulțumit fiind că de Ziua Vinului, gunoiul nu a fost evacuat la timp.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram