/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Cine a organizat concertul din Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”? Răspunsul lui Ceban

missing
14 octombrie 2019, ora 14:16

De ziua orașului Chișinău, locuitorii și oaspeții capitalei au parte de o sărbătoare pe cinste. În acest sens, evenimentul dedicat Zilei Orașului a adunat mai multe concerte în centrul capitalei. Unul are loc în Piața Marii Adunări Naționale, iar altul în Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

În fața scuarului poate fi văzută o scenă imensă, bodyguarzi, mai mulți animatori și „întâlniri cu alegătorii”.

Suntem în campanie și eu vreau să mă întâlnesc cu oamenii, vreau să comunic cu ei. o fac asta de dimineață ți o voi face până în ziua alegerilor”, a spus Ion Ceban.

Întrebat cine ar fi organizatorul concertului, Ceban a spus că:

– Este organizat de consiliul municipal sau de către socialiști? – Nu, nu, nici într-un caz. Este organizat de staff-ul meu de campanie, care cred eu este foarte inspirat”, a răspuns Ion Ceban.

Iar despre cheltuielile concertului acesta s-a cam eschivat să răspundă.

„- Domnule Ceban, de unde bani pentru acest concert? – Chiar nu cunosc. Eu sunt în campanie. Toate detaliile tehnice rog să le consultați cu departamentul nostru juridic și departamentul financiar” a mai răspuns Ion Ceban.

De ziua orașului Chișinău, și autoritățile municipale au promis un concert grandios, diverse activități și expoziții, precum și un spectacol pirotehnic impresionant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram